Home Profil Perfomer Tatiana Tirt (Batrincea) – Sonrisa Dance Center, Cluj

Caracterizata de ambitie, Tatiana a muncit mult pentru ca dupa 1 an de salsa sa devena partenera de dans a lui Adrian Tirt, iar dupa inca 6 luni cei doi s-au prezentat la calificarile de la World Latin Dance Cup, 2010. Ea este Tatiana Tirt (Batrincea) de la Sonrisa Dance Center din Cluj.

5 intrebari despre Dance

Cum a inceput totul?
Primii pasi de dans i-am facut in martie 2002 la renumita scoala de dans de pe malul Somesului, Salsa Caliente din Cluj-Napoca, condusa de antrenorul Lucian Ambrosie. Am reusit sa ma tin de cursuri din luna martie pana in luna iunie 2002. Prin 2005 am revenit din nou pentru cateva luni, iar din 2008 pana in prezent nu am lipsit :).

Studii, performante sau premii (legate de dans)

Ultima performanta a fost finala de la Romania danseaza. Au fost peste 250 de momente de dans, iar coregrafiile noastre au reusit sa raman printre primele 12.

O alta performanta importanta pentru noi (pentru mine si partenerul meu, Adrian) este clasarea in fiecare an pe podium la concursurile de rueda.

– Stargate SAF 2012 – locul I
– Balkan Salsa Open (2012) – locul V
– World Latin Dance Cup (2010) – locul IV

In rest am acumulat experienta si cunostinte de la congresele din tara si din strainatate si de pe ringul de dans.

Momentul care te-a marcat in cariera de dansator
Dupa cum ziceam din 2008 nu am lipsit nici macar o luna de la activitatile de salsa, asta pentru ca atunci l-am intalnit pe Adrian, partenerul actual de scena si de viata. In primul an de relatie am avut fiecare alt partener de dans, el avea pe cineva pe masura lui (in sensul ca la acea vreme avea peste 7 ani de dans in spate), iar eu pe cineva cu care ma initiam in ale dansului 🙂 Asta a fost pana cand mi s-a pus “piticul pe creier” ca nu mai vreau sa-l impart cu nimeni. M-am ambitionat, am muncit si dupa 1 an de salsa am devenit parteneri, iar dupa inca 6 luni ne-am prezentat la calificarile de la World Latin Dance Cup, 2010. Adevarul este ca si acuma muncesc ca sa ma ridic la nivelul/asteptarile lui 🙂

Motivul care te face sa urci pe scena
Urc pe scena pentru ca imi place ceea ce fac. Imi place tot ce include viata asta de artist: costume, make-up, aprecierile pubicului etc.

Motivul care te face sa dansezi social, in club
Dansez pentru ca dansul este cel mai funny lucru pe care il poti face cu hainele pe tine :p Cel mai mult imi place sa dansez social la congresele din afara. Pe langa faptul ca lumea este foarte relaxata si zambitoare, sunt invitata foarte des la dans, eu fiind de moda veche… nu-mi place sa fac invitatia la dans… si din pacate, cel putin la Cluj raman nedansata 🙂

5 intrebari despre Glance:

Artistul/ performerul care te inspira (in acest moment) sau care te-a ajutat sa te descoperi
Ii admir foarte mult pe Adrian si Anita, Magna Gopal, Karen Forcano si Ricardo Vega, Karel Flores de la Yamulee, iar de cateva saptamani am descoperit-o pe Veronica Lopez si sunt foarte fascinata de stilul ei pe partea de lady styling.

Numeste 3 piese latino care sunt in acest moment in playlist-ul tau, poate chiar pe repeat (indiferent daca sunt melodii de salsa, bachata, cha cha, zouk etc)
Prince Royce – Dulce
DJ El Timba – Descarga Bontempi
Don Omar – Zumba

Care este profesia ta, pe langa cea de dansator/ performer?
Am terminat Facultatea de Constructii, dar nu profesez in domeniu. Ce fac de fapt: de toate la Salsa Caliente Dance Studio

Mancarea preferata
Placintele molovenesti

Data nasterii si zodia
03 august 1986 – Leu

Leave a Reply

INTERVIURI