Home Stiri 8th Balkan Salsa Congress

8th Balkan Salsa Congress

Incepand de acum 8 ani, pentru salseros din centrul si estul Europei a devenit un obicei sa-si petreaca sfarsitul lunii octombrie in statiunea montana Borovets, la 8th Balkan Salsa Congress. Anul acesta, evenimentul organizat de Los Pambos, o scoala de salsa foarte cunoscuta din Bulgaria, se afla la cea de-a VIII-a editie si asteapta petrecaretii, in perioada 24 – 27 octombrie, sa se intalneasca inca o data la Borovets, pentru ca “ce se intampla in Borovets, ramane in Borvets”.

La congres sunt asteptati salseros din Romania, Grecia, Serbia, Bulgaria si nu numai. Pentru ei, organizatorii vor aduce invitati speciali precum:

Jorge Camagüey – Spania
Lieb J & Salsachè – Italia
Iron Mams – Franta
Fabrizio Signorotto & Francesca Montalto – Italia
Paul & Priscilla – Italia
Fabricio – Angola/ Franta
Salsacrew – Italia
Sean Babatunde – Marea Britanie

In serile de vineri si sambata veti avea parte de cate o serie numeroasa de show-uri din cele mai impresionante, iar duminica seara va avea loc competitia Balkan Salsa Open, de salsa si bachata, la care premiile pentru locul intai sunt de 500 leva (aprox. 1100 ron) la salsa, respectiv 400 leva (aprox. 900 ron) pentru bachata.

Pentru prima oara in Borovets, participantii vor avea sansa sa danseze si sa concureze pe muzica live interpretata de invitatii speciali din Grecia/ Cuba, Loca Latina Live Band, si de Mr. Bachata din Grecia. Acestia vor urca pe scena in intervalul 2-3 a.m., in timpul petrecerilor de vineri si sambata, dar si in timpul petrecerii si a competitiei de duminica seara.

Organizatorii au pus la dispozitia invitatilor 6 sali unde vor putea dansa, dupa preferinta, salsa LA, New York, Romantique & Animation, Cuban, Bachata, Kizomba & Zouk sau Tango.

Mai multe detalii
Site Oficial Pagina Facebook Pagina Youtube

 

Leave a Reply

INTERVIURI