Home Evenimente History of a lost Love DANCE Festival

History of a lost Love DANCE Festival

Acest sfarsit de saptamana ne aduce un nou festival de salsa in Romania. Mai exact in perioada 21-23 Noiembrie, 2014 debuteaza “History of a lost Love DANCE Festival”. Un eveniment organizat de Feel & Dance in complexul Marcon – Calise din Strada Constantin Noica, nr. 140 A.

Evenimentul se deosebeste putin de cele cu care eram obisnuiti prin invitatii speciali care ne vor apropia tot mai mult de radacinile dansului/muzicii latino. Regizorul seriei de filme “La Epoca”, Josue Joseph, si fiul legendarului Alfonso Panamá, basist jazz si mambo din epoca Palladium, vine la Bucuresti pentru a ne prezenta istoria muzicii si dansului latino in cadrul evenimentului “History of a lost Love DANCE Festival”.

Vor fi workshop-uri de salsa on1, salsa on2, salsa on Clave, kizomba sau tango. De asemenea vor fi doua workshop-uri Master Class cu Josue Joseph si cu Pedro Gomez. Va fi un Boot Camp cu Josue de 3 zile pentru care vor fi selectate 3 perechi si care vor pregati un show special. Copii si adolescentii au si ei ocazia sa invete de la Josue muzicalitate. istorie si dans. Cei interesati de dansul de societate pot invata tango argentinian alaturi de Lucian Stan. Pe scurt, un eveniment care ofera multa informatie.

PARTICIPANTI CONFIRMATI:
La Época (New York)
Pedro Gómez (CUBA)
Sara Krawczyk (PL)
Domenico Cinisi &Olga Smiley (ITA/RO) -Lucian Stan (RO)
Casa de Tango (RO)
Corazon Latino (RO)
Decodance (RO)
Dekadence (RO)
Electric Salsa (RO)
Feel&Dance (RO)
Hot Moves Brasov (RO)
Love to Dance (RO)
Mania Latina (ITA/RO)
Oportunidad Escuela de Baile (RO)
Revolucion del Cuerpo (RO)
Salsa Galaxy DC (RO)
Swing Dance Society (RO)
Wilmark Dance Academy (RO)

DJ Confirmati:
TDJ Andrei Mihaescu (RO)
TDJ Crista Darie (RO)
DJ Raz (RO)
DJ Mikael (RO)
DJ LiviuX (RO)
DJ Kid’O (RO)

Mai multe detalii
Site Oficial Pagina Facebook Pagina Youtube

 

Leave a Reply

INTERVIURI