Home Profil Perfomer Claudiu Constantinoiu – Revolution del Cuerpo

Claudiu Constantinoiu

Claudiu Constantinoiu este unul din cei 4 membrii ai trupei Melodia Project. Ne-au surprins cu o abordare complet diferita a dansului si ne-au cucerit. Iata in cateva cuvinte cine este Claudiu.

5 intrebari despre Dance

Cum a inceput totul?

Mereu am considerat ca in viata, ca sa traiesti din plin si sa te dezvolti ca persoana, trebuie sa acumulezi cat mai multe experiente, sa gusti din toate cate putin. Ce iti place ramane cu tine, iar ce nu, macar stii ce “gust” are daca te intreaba cineva.

Pe scurt, nu am refuzat niciodata oportunitatea de a face ceva nou si astfel, la sfarsitul lunii noiembrie 2008, am acceptat invitatia unei colege de munca de a veni la un curs de salsa. Am avut parte de “dragoste la prima incercare”.

Studii, performante sau premii (legate de dans)

Legat de studii, din noiembrie 2008 pana in vara lui 2010, am facut cursuri la diverse scoli de salsa.

Alaturi de Ovidiu de la Corason Latino, am descoperit dragostea pentru acest dans, apoi Romy Gurguiatu (instructor pe vremea aceea la Salsa Galaxy) a fost o persoana care a avut un impact puternic asupra mea, insa formatorul meu principal a fost Alexandra Ilie, careia ii datorez foarte mult. Ea este persoana care m-a invatat si m-a indrumat pe calea ce inca o urmez si persoana cu care studiez si in momentul de fata.

La categoria performante, cred ca se incadreaza show-urile cu trupa Melodia Project, atat pe scene nationale, cat si internationale.

Momentul care te-a marcat in cariera de dansator

Sincer, pot spune ca sunt marcat de fiecare data cand vad o interpretare, un show, un dans social foarte bun, cand ceea ce exprima corpul se imbina intr-o armonie deplina cu muzica.

Motivul care te face sa urci pe scena

Prezentarea unui show pe scena imi ofera un tel spre care sa ma indrept, o directie in care sa muncesc. Si cu cat simt ca evoluez in acest dans, cu atat mai mult ma atrage, intrucat ii descopar si redescopar complexitatea, iar de aici, noi moduri de a ma exprima.

Motivul care te face sa dansezi social, in club

Este un mod de a ma exprima, de a reda ce trezeste muzica in mine si, de ce nu, contribuie la constantul proces de invatare.

5 intrebari despre Glance

Artistul/Performer-ul care te inspira (in acest moment), sau care te-a ajutat sa te descoperi

Mentorul meu si inspiratia principala este, fara dubiu, Alexandra Ilie. In rest, pot spune ca sursa de inspiratie poate sa vina de oriunde, atata timp cat… ma inspira :P.

Numeste 3 piese latino care sunt in acest moment in playlist-ul tau, poate chiar pe repeat (indiferent daca sunt melodii de salsa, bachata, cha cha, zouk etc)

Soul Drummers – Ray Barretto
Abrele camino al son – Orquesta Broadway
La cinta verde – Nelson Feliciano

Care este profesia ta, pe langa cea de dansator/performer?

Inginer energetician.

Mancarea preferata

Nu stiu sigur daca sa aleg pizza QuatroStagioni sau alt tip de pizza.

Data nasterii si zodia

17.11.1988, scorpion.

Leave a Reply

INTERVIURI