Home Stiri Electric Salsa sarbatoreste 3 ani la Palatul Bragadiru

Electric Salsa implineste 3 ani! Si asa cum ne-au obisnuit in fiecare an cu ocazia aniversarii, pregatesc un eveniment intr-o locatie eleganta, care ne duce cu gandul la petereceri cu printi si printese: Palatul Bragadiru. Toti cei care doresc sa se bucure alaturi de scoala infiintata de Liviu Preda si Andreea Corbos sunt invitati la un weekend plin de dans, in perioada 4 – 6 iulie 2014.

Cei doi fondatori ai scolii s-au decis ca in anul acesta sa pastreze petrecerea doar cu si pentru salseros din Romania. Astfel, ei ne invita la un eveniment al carui scop este celebrarea bucuriei pentru dans, pentru salsa in mod special, pe care Liviu, Andreea si elevii scolii Electric Salsa doresc s-o impartaseasca alaturi de toti prietenii lor.

Organizatorii v-au pregatit de asemenea si o petrecere cu gratar pe terasa Palatului Bragadiru, in cursul zilei de sambata, iar in timpul show-urilor din cadrul celorlalte doua petreceri de la palat, vor intretine atmosfera Dragos Balea si DJ Romy aka The Preacher.

Performeri care si-au confirmat prezenta pana acum

Con Sabor (Bucuresti)
DekaDance Academy (Bucuresti)
IDance (Bucuresti)
Latin Dance (Bucuresti)
Love To Dance (Bucuresti)
Mania Latina (Bucuresti)
Oportunidad (Bucuresti)
Salsa Galaxy (Bucuresti)
Wilmark Dance Academy (Bucuresti)

DJ prezenti

Dj Dobcho
Dj Romy
Dj Michael
Dj LiviuX
Dj Raz
Dj Bidi
Dj Kid’o

Galerie foto

 

Mai multe detailii
Site Oficial Pagina Facebook Pagina Youtube

Leave a Reply

INTERVIURI