Home Stiri Echipa Dance Glance va recomanda Dedans.ro

Daca sunteti in cautarea unui cadou de Sarbatori sau daca, pur si simplu, va doriti o noua pereche de pantofi de dans, va recomandam cu cea mai mare incredere pantofii prezentati pe site-ul DeDans.ro.

Modelele pe care le veti gasi acolo sunt atractive si elegante, iar calitatea materialelor din care sunt confectionate este superioara, pantofii fiind comandati de la un producator din Germania.

Toti cei trei membrii ai echipei Dance Glance danseaza in pantofii din categoria DIAMANT si va pot garanta calitatea lor.

Dana Alina Vaduva (Danuta): Unele dintre cele mai importante “unelte” pentru un dansator, daca nu chiar cele mai importante, sunt pantofii de dans. Iar daca stii sa ii alegi, iti pot usura foarte mult dansul si il pot face mult mai placut, te pot ajuta in drumul pe care il urmezi in evolutia ta ca dansator si, nu in ultimul rand, mai ales pentru ca vorbesc din punctul de vedere al unei persoane de sex feminin, iti pot imbunatati aspectul fizic in timpul dansului. De cand am inceput sa port pantofii DeDans.ro., am realizat ca poti obtine toate cele de mai sus de la o singura pereche de pantofi. Indrazniti sa-i incercati si voi si veti face diferenta pe ringul de dans! 🙂

Mihaela Iacob (Mi): Am descoperit cat de importanti sunt pantofii de dans atunci cand mi-am luat prima pereche 🙂 Sunt construiti special pentru a oferi stabilitate unui dansator si totodata confort. Pantofii de la DeDans.ro. au exact aceste calitati si, in plus, sunt foarte eleganti, finuti si cocheti. Imi plac si ii recomand cu drag.

Viorel Spinu (Vio): “Mi-am luat pantofi! Sunt dansator!” Ar fi bine sa fie atat de simplu. Insa pentru a te numi dansator, trebuie sa muncesti multi ani. Este nevoie de pasiune, talent, perseverenta, dar si de o pereche de pantofi de dans pentru a ajunge un dansator desavarsit. Pantofii Diamant de la DeDans.ro. sunt o solutie perfecta pentru un dans reusit. Am incercat acesti pantofi si la antrenamente si in dansul social si pot sa spun ca imi ies si spin-urile 🙂 Sunt foarte comozi si se comporta foarte bine, atat pe gresie cat si pe parchet.

Mai multe detalii
Site Oficial Pagina Facebook Pagina Youtube

Leave a Reply

INTERVIURI