Home Evenimente Danubian Salsa Festival la cea de-a patra editie – Galati, 16 –...

danubian festival 2017

In ultimii patru ani, luna iunie si Galatiul au insemnat pentru comunitatea latino din Romania participarea la Danubian Salsa Festival. Inca de la prima editie, organizatorii, scoala Sueno Dance, si-au propus sa construiasca un eveniment de amploare, care sa intareasca pozitia Romaniei pe harta comunitatii internationale de salsa. In 2014, pe lista invitatilor s-au numarat artisti importanti, precum trupa Tropical Gem, Seo Fernandez & Eneris Muldago (Italia), Alfredo Torres (Bulgaria/Cuba), Dimitris & Stella (Grecia), Fuerza Azteca (Italia), Evgeni & Lili (Bulgaria) sau Luis Vazquez. La aceasta editie, in perioada 16 – 18 iunie 2017, Fernando Sosa si Tropical Jam vor reveni la Galati. Lor li se vor alatura Chiquito, Mistura Movement, Terry Y Cecile, Evelina & WOW CHICAS, Dominican Power, Morenasso Y Adi si multi altii.

Trei zile de workshopuri, relaxare la piscina, petreceri de la mijlocul zilei si pana la prima oara a diminetii, cu DJi deja recunoscuti din lumea salsa si distractie continua este ceea ce va asteapta la Galati. 

Noi credem ca organizatorii au reusit sa realizeze ceea ce si-au propus, iar Danubian Salsa Festival este unul dintre evenimentele de salsa remarcante din Romania. Martori stau sutele de participanti, atat din Romania cat si din alte tari, care vin/revin in Galati cu mare drag si chef de distractie.

“Danubian Salsa Festival is all about dancing”…, iar noi am completa “and fun!”.

Danubian in imagini
Mai multe detalii
National Salsa Congress 2017 National Salsa Congress 2017 National Salsa Congress 2017

 

Leave a Reply

INTERVIURI