Contact

Pentru orice informaţie, sugestie sau nelămurire legată de site-ul Dance-Glance, ne puteţi contacta şi vă răspundem cu drag la fiecare în parte.

Despre noi

Dance Glance îşi propune să fie sursa voastră de informare despre comunitatea de salsa din România! Aici veţi afla cele mai noi ştiri despre evenimente de salsa din România şi din lume, noutăţi despre performeri şi informaţii ce ţin de lumea dansurilor latino.

 

În comunitatea de salsa din România există mulţi oameni muncitori şi talentaţi, dar eforturile şi perfomanţele lor rămân neapreciate şi complet străine publicului larg, pentru că salsa nu reprezintă un interes special în acest moment pentru societate.

NE GASITI PE
INFORMAȚII UTILE
Adresa
Dancing Hall Street - peste tot
Telefon
Ne cunoști 🙂
Email
contact@dance-glance.ro
 
 
Lu - Du
dansam non-stop

Este un domeniu despre care se cunosc puţine lucruri, din acest motiv este redus într-un mod superficial la câteva piese de muzică latino (ex: piese ale Thaliei sau ale lui Marc Anthony) şi câţiva paşi de dans întâlniţi de cele mai multe ori la nunţi sau petreceri. Prin Dance Glance, ne dorim ca aceste detalii să ajungă la publicul larg, să facem cât mai cunoscută lumea salsa şi s-o aducem la nivelul pe care considerăm că-l merită.

În plus, pe Dance Glance veţi citi doar ştiri şi informaţii pozitive, de bun gust, obiective şi imparţiale. Dance Glance NU este un site dedicat bârfelor şi zvonurilor. Informaţiile furnizate pe site provin direct de la performerii şi membrii comunităţii de salsa.

În concluzie, ne-am gândit să coregrafiem cuvinte cu şi despre comunitatea de salsa din România, să le învăţăm să danseze online şi să le punem pe scenă salsa a dansatorilor cărora le place să citească şi să se informeze. Dragi cititori, vă prezentăm echipa Dance Glance:

despre-mi

Mihaela Iacob (Mi) - Salsa News & Communication Choreographer

Îmi place salsa şi îmi place să scriu. Îmi place să vorbesc cu oamenii şi îmi place să-i ascult. Nu, nu sunt terapeut, sunt pricepută în spin-uri şi sunt doar una din persoanele care s-au gândit că salsa are multe de spus, de aceea îmi doresc să contribui la mediatizarea noutăţilor şi reuşitelor din salsa.

contact@dance-glance.ro

despre-danuta

Dana Alina Văduva (Danuța) - Salsa News & Correction Performer

Pentru că salsa mi-a schimbat viaţa din toate punctele de vedere: am cunoscut oameni minunaţi, care îmi vor rămâne prieteni toată viaţa, am ajuns să-mi planific concediile după data evenimentelor salsa, am preferat să schimb ore de somn cu ore de dans. Şi, mai ales, pentru că îmi doresc să împărtăşesc cât mai multe informaţii legate de realizările oamenilor din această lume şi modul în care ne-am transformat toţi viaţa într-un zâmbet.

contact@dance-glance.ro

despre-vio

Viorel Spinu (Vio) - Salsa IT & Webmaster Instructor

Mi-am dat seama că-mi place să dansez doar după ce am început să studiez salsa. Treptat, dar sigur, acest dans s-a transformat dintr-un hobby, într-un stil de viaţă. Acum a venit rândul meu să contribui şi să ofer ceva în schimb acestei comunităţi.

contact@dance-glance.ro

Formular contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

INTERVIURI