Contact

Pentru orice informatie, sugestie sau nelamurire legata de site-ul Dance-Glance, ne poti contacta si va raspundem cu drag la fiecare in parte.

Despre noi

Dance Glance isi propune sa fie sursa ta de informare despre comunitatea de salsa din Romania! Aici veti afla cele mai noi stiri despre evenimente de salsa din Romania si din lume, noutati despre performeri si informatii ce tin de lumea dansurilor latino.

 

In comunitatea de salsa din Romania exista multi oameni muncitori si talentati, dar eforturile si perfomantele lor raman neapreciate si complet straine publicului larg, pentru ca salsa nu reprezinta un interes special in acest moment pentru societate.

NE GASITI PE
INFORMATII UTILE
Adresa
Dancing Hall Street - peste tot
Telefon
Ne cunosti 🙂
Email
contact@dance-glance.ro
 
 
Lu - Du
dansam non-stop
Title text

Este un domeniu despre care se cunosc putine lucruri, din acest motiv este redus intr-un mod superficial la cateva piese de muzica latino (ex: piese ale Thaliei sau ale lui Marc Anthony) si cativa pasi de dans intalniti de cele mai multe ori la nunti sau petreceri. Prin Dance Glance, ne dorim ca aceste detalii sa ajunga la publicul larg, sa facem cat mai cunoscuta lumea salsa si s-o aducem la nivelul pe care consideram ca-l merita in societatea noastra.

In plus, pe Dance Glance veti citi doar stiri si informatii pozitive, de bun gust, bineinteles obiective si impartiale. Dance Glance NU este un site dedicat barfelor si zvonurilor. Informatiile furnizate pe site provin direct de la performerii si membrii comunitatii de salsa.

In concluzie, ne-am gandit sa coregrafiem cuvinte cu si despre comunitatea de salsa din Romania, sa le invatam sa danseze online si sa le punem pe scena salsa a dansatorilor carora le place sa citeasca si sa se informeze. Dragi cititori, va prezentam echipa Dance Glance:

despre-mi

Mihaela Iacob (Mi) - Salsa News & Communication Choreographer

Imi place salsa si imi place sa scriu. Imi place sa vorbesc cu oamenii si imi place sa-i ascult. Nu, nu sunt terapeut, sunt priceputa in spin-uri si sunt doar una din persoanele care s-au gandit ca salsa are multe de spus, de aceea imi doresc sa contribui la mediatizarea noutatilor si reusitelor din salsa.

contact@dance-glance.ro

despre-danuta

Dana Alina Vaduva (Danuta) - Salsa News & Correction Performer

Pentru ca salsa mi-a schimbat viata din toate punctele de vedere: am cunoscut oameni minunati, care imi vor ramane prieteni toata viata, am ajuns sa-mi planific concediile dupa data evenimentelor salsa, am preferat sa schimb ore de somn cu ore de dans. Si, mai ales, pentru ca imi doresc sa impartasesc cat mai multe informatii legate de realizarile oamenilor din aceasta lume si modul in care ne-am transformat toti viata intr-un zambet.

contact@dance-glance.ro

despre-vio

Viorel Spinu (Vio) - Salsa IT & Webmaster Instructor

Mi-am dat seama ca-mi place sa dansez doar dupa ce am inceput sa studiez salsa. Treptat, dar sigur, acest dans s-a transformat dintr-un hobby, intr-un stil de viata. Acum a venit randul meu sa contribui si sa ofer ceva in schimb acestei comunitati.

contact@dance-glance.ro

Formular contact

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    INTERVIURI