Home Evenimente Congresul National de Salsa – Brasov, 22-25 ianuarie 2015

Congresul National de Salsa

Multi dintre noi, dansatorii romani de salsa, am rezervat sfarsitul lunii ianuarie pentru acest eveniment. Unii chiar pentru urmatorii 5 ani 🙂 Ne intalnim an de an intr-un oras de poveste din centrul Romaniei si sarbatorim trei zile si trei nopti inceputul unui nou an de salsa. Este vorba desigur despre Congresul National de Salsa de la Brasov.

Congresul numara in 2015 cea de-a IX-a editie si se desfasoara in perioada 22 – 25 ianuarie. Organizatorii, Iulian, Eva Dinu si echipa Salsa Picante, promit patru nopti pline de dans, show-uri, concursuri, workshop-uri predate de cei mai buni instructori romani si o atmosfera unica la concertul sustinut de trupa de salsa TUMBAITO (Bulgaria) si Frankie Morales.

Congresul National de Salsa 2015 este gazduit de Hotelul Aro Palace 5* si se va desfasura in 4 sali cu workshop-urile si in 3 sali cu petrecerile. Puteti alege din peste 40 de workshop-uri, puteti castiga premii substantiale la concursul Jack&Jill, veti fi cu siguranta incantati de show-urile spectaculoase din fiecare seara, de concursul instructorilor si de concertul live cu trupa TUMBAITO (Bulgaria) si Frankie Morales. Sunt invitate scoli de salsa din Arad, Bistrita, Braila, Brasov, Buzau, Bucuresti, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Mangalia, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Zalau si nu numai!

Saleros romani din toate colturile lumii, a venit din nou vremea sa ne unim!

Leave a Reply

INTERVIURI